luni, 16 noiembrie 2009

Incearca sa gandesti

Buna dragilor,
A venit timpul si celui de al doilea post din seria experimentului meu. Acesta va face referire din nou, pentru ca am mai scris o data despre acest subiect, la campania inteligenta a unui prieten de al meu, campanie intitualata: Incearca sa Gandesti. Link-ul il puteti gasi la mine pe pagina, mare cat casa si mai si clipeste pe deasupra ... :)
Aceasta campanie incearca sa traga un semnal de alarma la tot ceea ce tine de indobitocirea de la televizor si de pe internet. Daca ne oprim un minut din viata agitata si stresata pe care o ducem si acordam doar o secunda de atentie la ceea ce se difuzeaza mai nou la televizor si la ceea ce poti gasi pe unele site-uri de pe internet, ne crucim nu alta.
Parerea mea este ca cea mai buna melodie care ar putea sa descrie perfect aceasta campanie Incearca sa Gandesti este melodia lui Puya si anume: Change.
Va rog sa va opriti putin si sa cititi despre aceasta campanie si sa afisati sigla Incearca sa Gandesti la voi pe blog, poate asa se poate schimba putin din aceasta masiva campanie de indobitocire care este dusa de catre televiziuni si de catre unele site-uri de pe internet.
Vreau sa vad cat mai multe afisari de genul mai sus aminte, pentru a-mi dovedi mie in primul rand ca exista oameni capabili sa ia masuri impotriva prostiei televizate.
O seara placuta!

vineri, 13 noiembrie 2009

Revenire-Experiment

Buna dragilor,

Iata ca am revenit dupa o foarte lunga pauza. Sincer nu am mai vrut sa mai scriu nici un post pe acest blog, cred ca din motive mai mult obiective. Dar, iata ca am revenit si vreau incet incet sa schimb putin aspectul acestui blog. Sper sa functioneze si sa nu dau gres. Aceasta schimbare vreau sa o fac deoarece mi-am dat seama ca blog-ul meu nu are nici o structura nici un scop.

Dupa cum puteti vedea schimbarea pare cam indrazneata si s-ar preta mai mult pentru o pagina personala nu pentru un blog, pe care majoritatea il creeaza pentru a creste in adsense. Anyway, sincera sa fiu, eu nici pana acum nu am primit mail-ul de activare adsense; poate ca am avut ghinion sau poate nu l-am creat corect. Oricum asta nu mai conteaza acuma, deoarece vreau sa incerc un experiment si anume sa vad cati vizitatori voi mai avea din momentul in care nu voi mai scrie despre teme desktop, incaltaminte la moda, horoscop, etc. ci voi scrie doar ceea ce imi trece mie prin cap si ceea ce mi se pare interesant.

Asa ca, sa inceapa experimentul. Si acest mic post va fi primul din sirul, sper eu lung, care va urma.

Sa vedem daca va avea efect.