vineri, 24 aprilie 2009

Pietrele specifice fiecarei zodii in parte

Si pentru ca am vorbit mai inainte despre previziunile astrale in legatura cu luna mai, sa va spun acum si care sunt pietrele care se potrivesc fiecarei zodii in parte.
Daca esti Varsator te caracterizeaza culorile albastru, bleumarin si gri. Ca semn de apa vei fi mereu atras de aceste culori, dar si de reflexele pe care apa le are la soare. De aceea ambrapietrele pretioase caracteristice pentru zodia Varsator sunt opalul, safirul, obsidianul.
Cei nascuti in zodia Berbec prefera nuantele de verde, in diverse combinatii. Piatra pretioasa care se potriveste personalitatii Berbecilor este ametistul.
Nativilor din zodia Taurului li se recomanda nunatele de galben si cele de huma. Culorile Soarelui caracterizeaza perfect personalitatea unui Taur. Daca doriti sa adaugati o piatra pretioasa, aceasta poate fi un coral sau un smarald.ametist
Gemenii prefera nuantele de albastru si galben, care se potrivesc perfect cu felul lor de a fi. Pietrele pretioase sunt si ele in ton cu aceste culori, agata si acvamarinul.
Daca esti Rac ai o inclinatie speciala pentru albastru si arginitiu, culori reci, dar pline de stralucire. Pietrele pretioase ce se potrivesc zodiei Rac sunt: piatra de luna si perla.
Leii sunt pasionali, iar culorile care ii caracterizeaza sunt la fel: auriu, portocaliu si rosu.jad
Pietrele pretioase caracteristice sunt ambra, crisolit, diamant galben.
Celor din zodia Fecioarei le sunt caracteristice culorile calde, ale soarelui: galben, portocaliu, nuante de huma. Pietrele pretioase preferate de Fecioare sunt agata, hiacint.
Balantelor le sunt caracteristice culorile albastru si vernil. Combinatiile rezultate opaldin celor 2 culori sunt caracteristice lor. O serie de pietre pretioase influenteza pozitiv Balantele: coral, smarald, jad, opal, marmura alba.
Nativii din Scorpion sunt caracterizati de culorile focului: rosu si violet. Bijuteriile in aceste culori sunt cadoul perfect pentru ei. Pietrele pretioase potrivite sunt hematitul si topazul.
Sagetatorii prefera nuantele de albastru si bleumarin.Culorile reci sunt estompate de piatra pretioasa a celor nascuti in zodia Sagetatorului, turcoazul.onix negru
Capricornii prefera culorile inchise. Piatra pretioasa preferata este onixul negru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu