joi, 2 aprilie 2009

Jocuri - World of Warcraft



Dupa ultimele statistici cele mai tari jocuri sunt World of Warcraft si Starcraft, jocuri MMORPG.
Cunoscatorii stiu ca imi vor da dreptate.
Creatorul ambelor jocuri este bineinteles Blizzard.
World of Warcraft
a inregistrat in 2008 peste 8 milioane de jucatori activi. In traducere, acest lucru inseamna peste 8 milioane de jucatori care platesc anual la Blizzard pentru a se delecta cu World of Warcraft.
Inainte de a mai scrie ceva despre World of Warcraft trebuie sa mentionez un lucru si anume ca in China, Blizzard a trebuit sa faca anumite modificari jocului si acela consta in, ... tineti-va bine, scheletele trebuiau sa fie pozitionate in mici morminte pentru a crea un mediu virtual mai armonios. Asta e!
Intr-o asemenea tara unde numarul populatiei care practic traieste prin calculatoare si gadget-uri, Blizzard, pentru a avea succes si a fi lasat sa intre pe aceasta piata a trebuit sa faca mici modificari pentru ca World of Warcraft sa fie jucat si de gamerii de aici.
Trebuie sa recunosc ca grafica din acest joc este deosebita, World of Warcraft, atragand jucatorii pe langa quest-uri, instante si battleground-uri interesante si captivante, si prin grafica pe care o prezinta.
Pe scurt, World of Warcraft est eun joc care, cred eu nu va "muri" niciodata. Este foarte popular la aceasta ora si mult prea multa lume il joaca. Cred ca numarul jucatorilor World of Warcraft ar putea sa scada doar in momentul in care va fi lansat Starcraft II.
Dar pana atunci World of Warcraft este printre cele mai tari MMORPG de pana acum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu