sâmbătă, 4 aprilie 2009

Celulita

coaja de portocalaCelulita este inamicul nr 1 al tuturor femeilor. Toate vrem sa scapam de ea dar nu stim exact cum. Am sa va spun mai jos o metoda de a scapa de celulita nedorita. Pentru a reusi trebuie sa urmezi la inceput o cura de detoxifiere. Aceasta te ajuta sa iti reechilibrezi organismul si sa elimini toxinele acumulate in organism. Cura de detoxifiere este bazata de fructe si legume iar efectul ei poate fi marit daca executi in fiecare seara un masaj al corpului care ajuta la drenajul limfei si stimularea circulatiei sangvine.
De asemenea trebuie urmat si un regim alimentar daca doriti sa scapati de celulita:
- zilnic beti minim 2l apa plata cu lamaie (incercati, daca puteti, sa beti dimineata un pahar de apa calduta cu lamaie);
- o masa sa fie alcatuita numai din fructe;
- evitati consumul de fainoase (incercati sa nu mancati paine in aceasta perioada);
- evitati sa mancati mancare gatita in aceasta perioada (inlocuiti-o cu friptura la gratar sau carne fiarta de pui, vita sau peste)
- in locul cartofilor prajiti sau a piureului, alegeti o garniture din legume;
- incercati sa nu mai mancati dupa ora 6 sau daca o faceti, alegeti un fruct;
- evitati dulciurile,sucurile acidulate si alcoolul.
Dupa ce ati incheiat cura de detoxifiere, pastrati in continuare linia unei alimentatii sanatoase, dar nu asa drastice, deoarece veti avea nevoie de energie pentru a incepe programul de exercitii care va va ajuta sa atenuati aspectul de „coaja de portocala”.
Puteti efectua orice forma de miscare care va face placere, cu conditia sa faceti acest lucru cel putin de 3 ori pe saptamana, in sedinte de cate 40 de minute.
Exista anumite seturi de exercitii care se concentreaza pe zonele unde apare de obicei celulita care va pot ajuta sa va tonifiati acele zone intr-un timp record.
Deci fetelor, v-am dat un imbold in a incepe lupta cu celulita inestetica.
Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu